Om Akryl

Akryl grundades år 2021 som ett UF företag i Halmstad, Akryl blev sedan ett AB 2022.

Akryl ägs och hanteras till 100% av VFE invest AB

Mål & Visioner

Akryl Clothing strävar efter att skapa en komplett garderob för våra kunder. Våra designade kläder är tänkta att vara essentiella till våra kunders outfits och bidra till en stilren och personlig look. Vårt mål är att erbjuda ett relativt brett sortiment av högkvalitativa kläder för en lyxigare vardag. Vi tror på att det är de små sakerna i livet som gör en stor skillnad och vårt sortiment av produkter är utformat för att göra vardagen lite mer lyxig och bekväm för våra kunder.

Vi tror på att kläder kan göra en stor skillnad i hur man känner sig och uttrycker sig själv. Därför vill vi erbjuda våra kunder ett sortiment av kläder som hjälper dem att uttrycka sin personlighet och stil på ett unikt sätt. Vi sätter också stort värde på kvalitet och hållbarhet i våra kläder, för att våra kunder ska kunna använda dem länge och känna sig nöjda med sitt köp.

Vi på Akryl Clothing har en stark vision om att vara en pålitlig och på trend klädbutik för våra kunder. Vi vill alltid erbjuda det senaste inom modet och kläder som våra kunder kan känna sig bekväma och självsäkra i. Vi vet att det är viktigt för våra kunder att hitta kläder som inte bara är snygga, utan också av hög kvalitet och prisvärda.

Vi tror att en viktig del av att vara en pålitlig butik är att alltid hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna men även inte sväva iväg för det vi kallar basic. Vår målsättning är att ha ett brett utbud av kläder för alla tillfällen, oavsett om det är för vardagen, jobbet eller speciella tillfällen. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att vi alltid kommer att erbjuda efterfågade kläder och av högsta kvalitet. 

Vi tror också att det är viktigt att lyssna på våra kunder och deras behov. Vi vill att våra kunder ska känna att de kan lita på oss och att vi alltid kommer att göra vårt bästa för att uppfylla deras önskemål. Genom att lyssna på våra kunder och förstå deras behov kan vi skapa en stark relation med dem och erbjuda en ännu bättre shoppingupplevelse. 

Sammantaget är vår vision att vara ett klädmärke som alltid är pålitligt, trendmedvetet och som erbjuder högkvalitativa och prisvärda kläderna för alla tillfällen och att vi förhoppningsvis kan ge dig ditt eller dina favoritplagg i dig garderob.